Het creëren van je personaliteit tegen het bestrijden van mensenlevens en het verbeteren van het menselijk leven Het krijgen van superhelden Vorm Samenvatting van artikelen Vragen en antwoorden Gerelateerde artikelen

De wereld is een gevaarlijke plaats en soms is er behoefte aan superhelden. Helaas is er geen echte manier om superkracht te krijgen of te vliegen zoals in de stripboeken. Dat betekent echter niet dat iemand geen echte superheld kan worden. Over de hele wereld trekken gewone mensen kostuums aan en creëren ze personages om criminaliteit te voorkomen en hun gemeenschappen te helpen. [1] Een echte superheld worden is niet gemakkelijk en je moet rekening houden met de risico’s en moeite die daarmee gepaard gaan. Voordat je de straten kunt bewandelen die anderen beschermen, moet je een persona creëren en fysiek en mentaal voorbereid zijn op de taak.

Deel 1

Uw Persona creëren

 1. Titel afbeelding Build Character Through Integrity Step 4

  1

  Handel met eer en integriteit.

  Als een echte superheld moet je proberen het voorbeeld te geven voor de mensen om je heen, met name de jeugd. U kunt dit doen door altijd respectvol te blijven en misdaden te melden wanneer ze zich voordoen. Eerlijk zijn betekent dat je voor het juiste ding staat, ongeacht of het je negatief beïnvloedt.

  [2]

  • Om te voorkomen dat mensen bang voor je zijn, kan een uitgaande en positieve houding het beste zijn.
  • Probeer anderen te motiveren om een ​​beter leven te leiden.
 2. Titel afbeelding Deal With a Noisy Neighbor Step 8

  2

  Wees moedig.

  Een echte superheld zijn, betekent dat je een verantwoordelijkheid opneemt voor je gemeenschap en de mensen om je heen. Moed betekent echt dat je bereid bent je welzijn op het spel te zetten om anderen veilig te houden. Dat betekent naar binnen stappen en spreken als je een onrecht of een misdaad ziet plegen. Zorg voordat u ingrijpt dat u contact opneemt met de politie. Terwijl je leven op het spel zetten extreem is en niet wordt geadviseerd, is een stap in en stoppen van een aanval of diefstal potentiële dingen die je zou kunnen doen.

  • Zorg ervoor dat je niet probeert om misdaden helemaal zelf te stoppen, anders word je bestempeld als een burgerwacht bij de autoriteiten.
  • Probeer altijd met de crimineel te praten voordat je fysieke actie onderneemt.
 3. Titel afbeelding Practice Divergent Thinking Step 3

  3

  Denk aan de oorzaak waarvoor je wilt vechten.

  Veel echte superhelden vechten voor een bepaalde oorzaak. Denk na over waar je persoonlijk om geeft, zoals het beschermen van mensen tegen huiselijke aanvallen, het bieden van voedsel voor daklozen of het beschermen van je gemeenschap. Probeer niet zelf ernstige misdaden zoals mishandeling of moord aan te pakken. Neem contact op met de autoriteiten als er een ernstig misdrijf aan de gang is.

  • Light Step is een held die mensen met veel voorkomende problemen helpt, zoals het repareren van een lekke band of het bieden van sokken en handschoenen aan daklozen. [3]
  • Bike Batman is een man in Seattle die voorkomt dat anderen fietsen van anderen stelen. [4]
 4. Titel afbeelding Make a Superhero Costume Step 12

  4

  Maak een kostuum en naam.

  Veel echte superhelden gebruiken echt beschermend materiaal zoals kevlar als onderdeel van hun kostuum.

  [5]

  Maak ruwe ontwerpen voor je kostuum door eerst ontwerpen in een pad te tekenen. Als u een kostuumontwerp of een maatwerkervaring hebt, is het mogelijk dat u vervolgens uw kostuum kunt maken op basis van uw schetsen.

  • Teken inspiratie voor je naam van dingen die je in je leven hebt meegemaakt of dingen die je bewondert in striphelden waarover je hebt gelezen. Probeer je naam aan de kortere zijde te houden en zorg ervoor dat deze gedenkwaardig en gemakkelijk uit te spreken is.
  • Namen van echte superhelden zijn Captain Ozone, Mr. Xtreme, Master Legend en Nyx.
  • Als je niet zeker weet hoe je een kostuum moet maken, lees dan Maak een superheld-kostuum .
  • Pheonix Jones draagt ​​een geel en zwart masker met een kevlarvest terwijl hij door de straten van Seattle, Washington patrouilleert. [6]

Deel 2

Geweld bestrijden en het leven van mensen verbeteren

 1. Titel afbeelding Ask Your Neighbors No Less Noisy Step 12

  1

  Verbeter uw communicatievaardigheden.

  Hoewel je uiteindelijk kan helpen voorkomen dat misdaden plaatsvinden, zal de overgrote meerderheid van je tijd worden besteed aan het praten met mensen. Je zult met criminelen, burgers en de politie moeten praten. Zorg ervoor dat je effectief luistert en probeer te begrijpen waar mensen vandaan komen. Richt je volledig op de persoon die aan het praten is en laat hen je vertellen wat er vanuit hun perspectief gebeurt. Laat ze zien dat je oplet en dat je het begrijpt. Maak vervolgens de juiste zet, afhankelijk van of ze een misdaad plegen.

  [7]

  • Houd er rekening mee dat iedereen anders is en dat de intentie van iemand niet noodzakelijkerwijs schandelijk is.
  • Lees de non-verbale signalen van mensen en krijg een goed beeld van hoe iemand eruit ziet als ze boos, nerveus of boos zijn.
 2. Titel afbeelding Fight Crime Step 2

  2

  Patrouilleer je buurt op verdacht gedrag.

  Het patrouilleren van uw buurt is vooral belangrijk als het gevoelig is voor criminaliteit, er is geen regelmatige aanwezigheid van de politie, of er is een gebrek aan een buurtwacht. Het is belangrijk om te proberen de mogelijke onenigheden of geweld die je ziet te deëscaleren, maar probeer niet direct betrokken te raken of jezelf of iemand anders in gevaar te brengen. Alleen al uw aanwezigheid zou genoeg moeten zijn om mensen ervan te weerhouden misdaden te plegen zoals overvallen of autodiefstallen.

  • Het is het beste om achterover te leunen en te wachten tot de politie een back-up levert in plaats van criminelen de kop in te drukken.
  • The Guardian Shield patrouilleerde buurten in Beaverton, Oregon.
  • Ken de wet. Alleen omdat iets volgens jou verkeerd voelt, betekent nog niet dat het noodzakelijkerwijs een misdaad is. Begrijp wetten met betrekking tot de acties van burgers en tegen misdaad. Het is essentieel om te voorkomen dat je de wet zelf overtreedt. [8]
 3. Titel afbeelding Build Character Through Integrity Step 9

  3

  Geef aan liefdadigheid en help de armen.

  Minder bedeelden geven is iets dat veel echte superhelden besluiten te doen. Sommige helden bieden bezoeken en donaties aan terminaal zieke patiënten in ziekenhuizen, terwijl anderen hospitaal bieden voor daklozen. Vind iets leuks om te doen in uw stad of dorp en zorg ervoor dat u iets teruggeeft aan de gemeenschap.

  • Er is een goede kans dat je gemeenschap meer accepteert als je actief geeft aan een goed doel of je tijd als vrijwilliger geeft.
  • Zac Mihajlovic werkte voor de Make a Wish Foundation en bezocht jonge kinderen die terminaal ziek waren. [9]
 4. Titel afbeelding Help Someone Having a Panic Attack Step 14

  4

  Help mensen die hulp nodig hebben.

  Een echte superheld zijn, betekent niet altijd dat je de misdaad moet stoppen. Soms gaat het om het helpen van mensen bij alledaagse dingen. Probeer zo behulpzaam mogelijk te zijn als je ziet dat mensen hulp nodig hebben. Draai het oog niet om als iedereen het is.

  • Voorbeelden van het doen van een goede daad kunnen het geven van aanwijzingen aan mensen of het helpen van ouderen aan de overkant van de straat zijn.
  • Wees open en ontvankelijk. Houd iemand in nood in de gaten.
 5. Titel afbeelding Deter Graffiti Step 12

  5

  Probeer de misdaad te stoppen als het niet gevaarlijk is.

  Er zijn momenten waarop je een misdaad potentieel kunt stoppen zonder jezelf in gevaar te brengen. Gebruik uw eigen discretie bij het naderen van situaties. Deëscaleer het conflict door goed naar beide kanten van het verhaal te luisteren en oordeel te bewaren voor beide partijen. Focus op de gevoelens van mensen. Sta mensen toe om het uit te praten. Bedenk een plan dat mensen gelukkig maakt en ervoor zorgt dat iedereen veilig is.

  [10]

  • Als je bijvoorbeeld een stel kinderen illegaal sigaretten ziet roken, kun je proberen met hen te praten in plaats van de autoriteiten te bellen of het oog te sluiten. Probeer productief te zijn als je mensen helpt, niet storend of gewelddadig.
 6. Titel afbeelding Be Healthy Step 18

  6

  Blijf geestelijk gezond.

  Een echte superheld zijn kan na verloop van tijd stressvol worden. Het is belangrijk dat u uzelf geestelijk gezond houdt, zodat u anderen kunt helpen hun problemen op te lossen. Naast psychische problemen zoals angst, depressie en verslaving, kan stress leiden tot fysieke problemen zoals hoge bloeddruk en bevordert het de vorming van slagader-verstopte afzettingen.

  [11]

  Raak niet geobsedeerd over je nieuwe rol als een echte superheld. Neem pauzes en neem een ​​avond vrij. Communiceer met familie en vrienden en doe iets waardoor u zich ontspant.

  • Oefen dingen zoals meditatie, yoga, tai chi en diep ademhalen om je stress te verminderen. [12]
  • Als je je overweldigd of geobsedeerd voelt door een echte superheld te zijn, overweeg dan een therapeut of psycholoog te raadplegen om je gedachten te bespreken.

Deel 3

Krijg in Superhero Shape

 1. Titel afbeelding Be Healthy Step 9

  1

  Werk aan je kracht.

  Je hebt kracht nodig om eruit te zien als een superheld en jezelf te verdedigen als een laatste redmiddel. Ga naar de sportschool of werk met een personal trainer om je kracht te ontwikkelen. Als u al atletisch bent of regelmatig traint, concentreer u dan op het ontwikkelen van zinvolle kracht door het doen van gewichten.

  • Oefeningen die je kracht kunnen vergroten zijn de deadlift, legpress, benchpress, squats en pushups. [13]
  • Drie dagen per week trainen en jezelf rust geven tussenin zal je helpen je kracht op te bouwen. [14]
 2. Titel afbeelding Exercise Step 51

  2

  Verbeter uw uithoudingsvermogen.

  Een echte superheld zijn betekent dat je actief rondloopt. Dit kan moeilijk worden als je een zwaar kostuum draagt ​​terwijl je probeert de misdaad te stoppen. Goede oefeningen om je uithoudingsvermogen te vergroten zijn rennen, joggen, wandelen, fietsen, zwemmen en circuitoefeningen doen.

  [15]

  • Werk aan je cardio minstens drie keer per week. [16]
  • Verander de oefeningen die je doet, zodat je je niet zult vervelen.
  • Je kunt kracht- en cardiotraining combineren wanneer je traint.
  • Denk eraan om gehydrateerd te blijven als je in de buurt patrouilleert.
 3. Titel afbeelding Teach Yourself Martial Arts Step 3

  3

  Neem een ​​vechtsport of een klasse voor zelfverdediging.

  Hoewel je niet actief moet proberen te zoeken naar gevechten, moet je leren hoe je jezelf moet verdedigen in ernstige situaties. Dit is waarschijnlijk iets dat je moet leren doen. Criminelen willen niet gepakt worden vanwege hun criminele activiteit, en het informeren van de politie van hun daden kan ervoor zorgen dat ze hun woede naar u richten. Zoek naar gereputeerde vechtsporten of zelfverdedigingsscholen in jouw omgeving en overweeg je in te schrijven voor lessen.

  • Sommige populaire zelfverdediging vechtkunst omvatten, Krav Maga, Sambo, en Braziliaanse jiu-jitsu. [17][18]
 4. Titel afbeelding Digest Food Faster Step 5

  4

  Eet een gezond en uitgebalanceerd dieet.

  Als je ongezond voedsel eet, zal het voor jou moeilijker zijn om je lichaamsbouw en lichamelijkheid te behouden. Eet voedingsmiddelen die bevorderlijk zijn voor een actieve levensstijl zoals voedingsrijke groenten zoals rode en gele pepers en donkergroene groenten zoals spinazie en boerenkool. Eiwit is ook een ander belangrijk aspect van een gezond dieet. Eet dingen zoals magere of vetarme delen van rundvlees of varkensvlees, kip zonder vel, kalkoen en zeevruchten.

  [19]

  • Gebruik volkoren opties bij het eten van zetmeelrijke koolhydraten. [20]
  • De gemiddelde man zou 2.700 calorieën per dag moeten eten en de gemiddelde vrouw zou 2.200 calorieën per dag moeten eten. [21]

Community Q & A

Nieuwe vraag toevoegen
 • Vraag

  Hoe kan ik het geheim bewaren dat ik een superheld ben, terwijl ik echt wil dat mijn vriend het weet?

  Je zou hem je sidekick kunnen maken, zorg er gewoon voor dat hij het geheim houdt.

 • Vraag

  Als ik schurken heb gevangen, waar zet ik ze dan?

  Jack Bergeron

  Gemeenschapsantwoord

  Verander ze in de politie, want als je je eigen gevangenis zou maken, zou je worden gearresteerd omdat je gegijzeld zou worden.

 • Vraag

  Wie zou ik ervoor moeten kiezen mijn sidekick te zijn?

  Je moet iemand kiezen die al een tijdje je beste vriend is geweest. Iemand die op school tegen pesterijen kan opkomen, baas is en goed kan verdedigen. Ook iemand die goed is in het bewaren van geheimen.

 • Vraag

  Wanneer ik mijn werk heb gedaan, hoe sluip ik dan weg, omdat ik niet zomaar in het openbaar naar huis kan lopen?

  Jack Bergeron

  Gemeenschapsantwoord

  Draag een pak met gewone kleding erin. Ga naar een openbaar toilet en kleed je aan voor je naar huis gaat.

 • Vraag

  Hoe kan ik parkour leren?

  Parkour vereist fysieke kracht. Voordat je gaat springen op gebouwen en eroverheen klimt, moet je fysiek fit worden.

 • Vraag

  Kan ik een superheld worden zonder een gevaarlijk leven te leiden?

  Natuurlijk! Superhelden doen andere dingen naast misdaadbestrijding; ze helpen ook mensen. Probeer vrijwilligerswerk te doen in gaarkeukens of ouderen te helpen. Als je een superheldenkostuum hebt, kun je zelfs een groep vrienden bij elkaar zoeken en een kinderziekenhuis bezoeken. Kinderen zijn er dol op als superhelden hen bezoeken en met hen in contact komen, omdat ze daardoor hun ziekte een tijdje vergeten.

 • Vraag

  Hoe krijg ik een superheldenpak zonder te betalen?

  Jack Bergeron

  Gemeenschapsantwoord

  Je kunt gewoon improviseren en een paar oude T-shirts, een schaar en een naaimachine gebruiken.

 • Vraag

  Kan een superheld een YouTube-kanaal hebben?

  Bubby Aroura

  Gemeenschapsantwoord

  Als je je identiteit niet prijsgeeft, is dat prima. Noem je kanaal niet naar de naam van je superheld en draag je superheldenspak niet op video.

 • Vraag

  Is er een eenvoudige manier om mijn pak te produceren?

  Gebruik enkele oude t-shirts, een schaar en een elastische en flexibele stof zoals nylon. Bevestig ze met een naaimachine of textiellijm.

 • Vraag

  Wat als iemand die ik leuk vind betrokken raakt en ik hen mijn identiteit wil vertellen?

  Jack Bergeron

  Gemeenschapsantwoord

  De eerste regel van superhelden is om nooit iemand je identiteit te vertellen, wat er ook gebeurt. Als ze zich tegen jou keren, dan zouden ze het anderen vertellen.

Toon meer antwoorden

Een vraag stellen

Nog 200 tekens over

Vermeld uw e-mailadres om een ​​bericht te ontvangen wanneer deze vraag wordt beantwoord.

voorleggen

waarschuwingen